De Corona regels zijn versoepelt en ik kom weer op locatie, dit betekend niet dat we geen online proeverijen meer doen dit is blijvend zo kunt u op eigen gemak en toch met vrienden/collega's heerlijke biertjes proeven.

hoe werkt het; Ik stel een bierpakket samen van 5 speciaal biertjes en de nodige happerij, proefformulieren, smaakwiel en de nodige info van het bier voeg ik toe, en een gadget. Optie is om er een speciaal Harkelscraftroom proef bierglas bij te bestellen. Wat je zelf moet doen; bier koel zetten de hapjes neerzetten eventueel eigen proef glazen heb je die niet, wijnglazen voldoen ook en veel zin. Om online te kunnen is Microsoft teams op je laptop of iPad handig maar niet noodzakelijk dit is eenvoudig te installeren. Ik stuur een code mee om in te kunnen loggen . Gebruik deze link om te installeren microsoft teams install.

De pakketten breng ik gratis rond in de gemeente Oldambt. Woon je buiten het Oldambt en toch graag meedoen dan is in overleg: brengen, verzenden of ophalen ook geen probleem.  

 

Openbaar proeverij iedereen kan meedoen.(aankondiging op Facebook/Instagram)

Privé proeverij met je eigen vrienden familie en/of collega's.

 

houd facebook en de nieuws pagina in de gaten welke datums.  

 

 

Ø v.a. 6 personen gaan we online.
Ø 5 verschillende bieren 5x0,3litr. flesjes/blikjes
Ø 1 Harkels bieropener.
Ø 5 passende hapjes.
Ø Proefformulieren/bierinfo/smaakwiel.
Ø +/- 2 uur bier plezier.
Ø Uitleg van biersommelier Martin ter Harkel online.

 -29,99€ P.P.  (privé proeverij vanaf 29,99€ p.p.) incl. btw.

 

Zin in bier? Klik -hier-