De Corona regels zijn versoepelt en ik kom weer op locatie, dit betekend niet dat we geen online proeverijen meer doen dit is blijvend zo kunt u op eigen gemak en toch met vrienden/collega's heerlijke biertjes proeven.

hoe werkt het; Ik stel een bierpakket samen van 5 speciaal biertjes en de nodige happerij, proefformulieren, smaakwiel en de nodige info van het bier voeg ik toe, en een vreugde wupper. Optie is om er een speciaal Harkelscraftroom proef bierglas bij te bestellen. Wat je zelf moet doen; bier koel zetten de hapjes neerzetten eventueel eigen proef glazen heb je die niet, wijnglazen voldoen ook en veel zin. Om online te kunnen is Microsoft teams op je laptop of iPad noodzakelijk dit is eenvoudig te installeren. Ik stuur een code mee om in te kunnen loggen. Gebruik deze link om te installeren microsoft teams install.

De pakketten breng ik gratis rond in de gemeente Oldambt. Woon je buiten het Oldambt en toch graag meedoen dan is verzenden ook geen probleem.

 

Openbaar proeverij iedereen kan meedoen.(aankondiging op Facebook/Instagram)

Privé proeverij met je eigen vrienden familie en/of collega's.

 

houd facebook en de nieuws pagina in de gaten welke datums.  14-01-2022 Winterbier proeverij. We gaan online, met 4 Heerlijke winterbieren in de categorie zwaar(der) bier. kerst, oud en nieuw (Lockdown) zijn we klaar mee. We beginnen het jaar met goeie winterwarmers. Proeven de bieren met een bijpassend hapje, lichten de brouwers toe en we hebben 4 ronden quizz, dit keer over muziek, film, algemeen en bier hoe gaaf is dat. meld je gauw aan via contact formulier. prijs 24,99€ p.p. 

 

 

Ø v.a. 6 personen gaan we online.
Ø 5 verschillende bieren. Volstaat voor 2 personen om te proeven. (tenzij je dat lekkers niet wil delen natuurlijk)
Ø 1 gadget.
Ø 5 passende hapjes.
Ø Proefformulieren/bierinfo/smaakwiel.
Ø +/- 2 uur bier plezier.
Ø Uitleg van biersommelier Martin ter Harkel online.

 -24,99€ P.P.  (privé proeverij vanaf 24,99€ p.p.)

 

Zin in bier? Klik -hier-