Bier ontdekken 
het verhaal achter bier smaken beleven gezelligheid bites.

De populariteit van speciaal bier is nog steeds stijgende. Gigantische bier assortimenten bij de slijter, online shops en zelfs bij de supermarkt is de keuze enorm.

Wil je ook speciaal bier ontdekken en ben je een bier liefhebber. Ik ga met jou in gesprek en kijk wat het beste past naar jouw wensen. Proeverij op maat of zijn mijn wisselend en groeiend pakket aanbod voor jou perfect, om kennis te maken met deze typerende bier stijlen. kijk eens rond en neem contact op. er is altijd een smakelijk bier voor jou.

Bier op maat: Hoe werkt het? Ik kom bij je op locatie denk aan de huiskamer/keuken, mancave met vrienden of de kantine van jou voetbalclub, in de tuin bij de BBQ of met je collega's op de zaak. Alles is mogelijk, unieke eenmalige bieren, blindproeverij, bepaalde smaak of type een thema of van een favoriete brouwerij. Ik stel bieren samen die het beste passen voor je groep.

Prijzen en meer info --> -bier op maat-

Voor grote groepen, te weinig ruimte op uw locatie of als verrassing (v.a. +/- 12 pers.) heb ik diverse locaties in Midwolda en Winschoten. Mooie ruimtes om gasten te ontvangen, ook voor bbq en diners. vraag naar de mogelijkheden en kosten -contact-   In de gemeente Oldambt geen voorrij kosten daar buiten gaan we eerst in overleg.

 Er is een arrangement beschikbaar eerst vissen daarna bierproeverij hoe gaaf is dat. Info en reserveren --> -Vissen en Bier-

 

standaard pakket: makkelijk en vertrouwd? Bekijk mijn losse pakketten aanbod. Speciaal bier ontdekken, je kennis van bier uitbreiden. kies dan 1 van mijn samengestelde pakketten. Met mijn uitleg op jouw locatie gaan we de bieren uitgebreid proeven. De bieren zijn altijd uniek en van hoge rating.

Prijzen en meer info --> -pakketten-

 

Proeverij online:  enkele keren per jaar ga ik een proeverij online organiseren waarbij iedereen kan instappen door je aan te melden, dit word op de socials vermeld. Ook een privé online proeverij met alleen jou eigen vrienden en of collega's is mogelijk. Ik stel de pakketten samen en deze kunnen worden gebracht, verstuurd of opgehaald worden en op de afgesproken datum en tijd gaan we online. 

Prijzen en meer info --> -proeverij online-

 

Alle bieren en hapjes komen van de lokale winkels, brouwerijen en boeren.

Heb je vragen of interesse ga naar mijn contact formulier en vraag naar de mogelijkheden. alvast veel bier plezier.

Hoppige groet, Martin ter Harkel.

 

Voor uw restaurant en/of (eet) café/kroeg kan ik u helpen aan een proeverij of het samenstellen van gerechten met passende bieren en/of bieren selecteren aangepast op uw menukaart. Neem contact op voor de gewenste mogelijkheden.

   Visvijver De Kolk Midwolda